"Пиріжки" з лаваша з яблуками
- Інгредієнти:
- Лаваш (тонкий) - 1 шт
- Яблуко (середні) - 3 шт
- Лимон - 0,5 шт
- Цукор - 6 ч. л.
- Ванілін
- Масло рослинне (для обжарювання)
Яблука очищаємо від сердцевинки (можна і шкірку почистити, але я не стала).
Натираємо їх на тертці .
Додаємо сік половини лимона, цукор і ванілін, перемішуємо.
Лаваш ріжемо на прямокутники, у мене вийшло 8 штук.
Кладемо в середину начинку з яблук.
І загортаємо, у мене вийшли конвертики. Тут треба сказати, що якщо яблука у вас дуже соковиті, то після того, як ви їх потерли, зайвий сік з них краще віджати. І начинку в лаваш краще завертати безпосередньо перед відправленням на сковорідку, інакше лаваш може розм´якнути, і є потім буде не дуже зручно. .
Відправляємо на сковорідку з розігрітим рослинним маслом (швом вниз) і обсмажуємо з обох сторін, на це піде буквально пара хвилин.
Ось такі імпровізовані. пиріжки. у нас вийшли - з кисло-солодкою начинкою, ароматом лимона і ванілі. Тепер можна і чай наливати!. Приємного чаювання!.
Характеристики и цены мультиварок - рецепти. Рецепты с малиной.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски. Суп В Мультиварке Рецепты.
Рецепты выпечки - рецепты рождественской выпечки.
http://recepti.biz.ua салаты мясные рецепты приготовления
Рецепт пшенной каши с тыквой: рецепти з фото. Марко Не. Все об игроке.
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Кулинарные рецепты
Праздничные новогодние салаты 2013Праздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter