"Пиріжки" з лаваша з яблуками

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1762 "Пиріжки" з лаваша з яблуками
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваш (тонкий) - 1 шт
  • Яблуко (середні) - 3 шт
  • Лимон - 0,5 шт
  • Цукор - 6 ч. л.
  • Ванілін
  • Масло рослинне (для обжарювання)

Яблука очищаємо від сердцевинки (можна і шкірку почистити, але я не стала).

 Натираємо їх на тертці .

фото Додаємо сік половини лимона, цукор і ванілін, перемішуємо.

Лаваш ріжемо на прямокутники, у мене вийшло 8 штук.

Кладемо в середину начинку з яблук.

 І  загортаємо, у мене вийшли конвертики. Тут треба сказати, що якщо яблука у вас дуже соковиті, то після того, як ви їх потерли, зайвий сік з них краще віджати. І начинку в лаваш краще завертати безпосередньо перед відправленням на сковорідку, інакше лаваш може розм´якнути, і є потім буде не дуже зручно. .

Відправляємо на сковорідку з розігрітим рослинним маслом (швом вниз) і обсмажуємо з обох сторін, на це піде буквально пара хвилин.

Ось такі імпровізовані. пиріжки. у нас вийшли - з кисло-солодкою начинкою, ароматом лимона і ванілі. Тепер можна і чай наливати!. Приємного чаювання!.

Характеристики и цены мультиварок - рецепти. Рецепты с малиной.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски. Суп В Мультиварке Рецепты.

Рецепты выпечки - рецепты рождественской выпечки.

http://recepti.biz.ua салаты мясные рецепты приготовления

Рецепт пшенной каши с тыквой: рецепти з фото. Марко Не. Все об игроке.

Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Кулинарные рецепты

Праздничные новогодние салаты 2013Праздничное агентство