Картопляна кулеб'яка
- Картопля 1 кг
- Яйце 6 шт.
- Борошно (манка) 1 ст.л.
- Цибуля 3 шт.
- Олія рослинна
Картоплю почистити і зварити. Приготувати пюре з додаванням 1 яйця і столової ложки (з гіркою) борошна або манки.
Цибулю подрібнити і обсмажити.
Відварити 4 яйця, почистити і дрібно порізати, додати до цибулі, перемішати.
На мокрий рушник або серветку викласти пюре й розрівняти товщиною 2 см.
На корж викласти начинку (яйця + цибуля).
Згорнути рулетом, допомагаючи собі полотенцем. Взяти за обидва кінці серветки, перекласти кулеб'яку на деко, змащене олією швом вниз. Змастити сирим яйцем.
Запікати в духовці, розігрітій до 200 градусів хвилин 25-30.
Кулеб'яка повинна добре підрум'янитися.
Якщо не вийде згорнути рулетом, можна заліпити, як пиріжок.
Конкурс кулинарных рецептов: рецепти. Рецепты с малиной.
Рецепты для пекарни - рецепт сирника з маком.
Кулинарные рецепты от Tramontina: холодные закуски рецепты.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaПицца, суши, шашлыки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter