Джуса
- Свинина (жирна) 1.3 кг
- Джусай 3 пуч.
- Цибуля зелена 2 пуч.
- Петрушка 2 пуч.
- Часник (стрілки) 0.5 кг
- Спеції (сіль, чорний перець)
- Яйце 2 шт.
- Борошно (пшеничне) 800 г
- Вода (кип´ячена тепла) 1 скл.
- Олія рослинна
Замісити тісто, як на звичайні манти або пельмені, можна крутіше, головне, щоб тісто було добре вимішане і відлежане.
Поставити на вогонь казан.
Помити і очистити стрілки часнику і викласти їх у казан, щоб почали тушкуватися.
Помити, нарізати дрібно джусай і додати до стрілок у казан, тушкувати недовго.
Помити, нарізати дрібно цибулю зелену і додати до стрілок та джусаю у казанок, тушкувати недовго, хвилин 7.
Нарізати свинину і пропустити її через м'ясорубку. Овочі трохи охолодити і додати до фаршу. Гарно перемішати, додати сіль, перець і нарізану петрушку.
Тісто розібрати, як на манти.
Розкатати, викласти фарш, заліпити колоском.
Змастити мантоварку олією, посолити воду гарно і готувати на пару 45-50 хвилин.
http://recepti.biz.ua Рецепти редакц
Торты на заказ в Королеве - торт на день народження. Торт на день рождения.
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта киевский. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепт венгерского супа гуляш тут
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Арахисовое масло рецептВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты
Картофельные рецепты с фото: семга запеченная с картофелем в духовке. Духовые шкафы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter