Джуса

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
912 Джуса
Фото - Джуса
інгредієнти:
  • Свинина (жирна) 1.3 кг
  • Джусай 3 пуч.
  • Цибуля зелена 2 пуч.
  • Петрушка 2 пуч.
  • Часник (стрілки) 0.5 кг
  • Спеції (сіль, чорний перець)
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно (пшеничне) 800 г
  • Вода (кип´ячена тепла) 1 скл.
  • Олія рослинна

Джуса інгредієнти Замісити тісто, як на звичайні манти або пельмені, можна крутіше, головне, щоб тісто було добре вимішане і відлежане.

Поставити на вогонь казан.

Помити і очистити стрілки часнику і викласти їх у казан, щоб почали тушкуватися.

Джуса Помити, нарізати дрібно джусай і додати до стрілок у казан, тушкувати недовго.

фото Джуса Помити, нарізати дрібно цибулю зелену і додати до стрілок та джусаю у казанок, тушкувати недовго, хвилин 7.

Джуса Свинина Нарізати свинину і пропустити її через м'ясорубку. Овочі трохи охолодити і додати до фаршу. Гарно перемішати, додати сіль, перець і нарізану петрушку.

Джуса Джусай Тісто розібрати, як на манти.

Джуса Лук зелений Розкатати, викласти фарш, заліпити колоском.

Джуса Петрушка Змастити мантоварку олією, посолити воду гарно і готувати на пару 45-50 хвилин.

http://recepti.biz.ua Рецепти редакц

Торты на заказ в Королеве - торт на день народження. Торт на день рождения.

Осетинские пироги на заказ - рецепт торта киевский. Вкуснейшие рецепты тут.

Рецепт венгерского супа гуляш тут

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Арахисовое масло рецептВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты

Картофельные рецепты с фото: семга запеченная с картофелем в духовке. Духовые шкафы.

рецепты выпечка в микроволновой печи