"Золото інків"
- Гарбуз (нам подарували половинку, вирізала більш-менш плоскі фрагменти, так що вагу не знаю)
- Фарш (яловичий) - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Помідор (великий) - 1 шт
- Кабачок (молодий) - 1 / 2 шт
- Сир
- Приправа (паприка мелена)
- Майонез
Беремо гарбуз і викроюємо з нього 2 прямокутника або квадратика, у мене вийшли приблизно 10 на 15 см. Чистимо шкірку і нутрощі. .
Намічаємо кордон.
І починаємо видовбувати, як індіанець пирога!. Ось цей процес і дав назву. Виходить такий собі золотий злиток з виїмкою. Стіночки намагаємося не порушити, але зробити тонкими. Те, що виколупуємо, зберігаємо, воно нам потрібно. .
Беремо 2 шматки фольги, свідомо більшого розміру, і загортаємо вниз наші "пироги". Усередині змащуємо майонезом. Відправляємо в духовку хвилин на 15 при 200. .
Одночасно робимо начинку. Фарш обсмажуємо на рослинному маслі, ретельно перемішуючи, солимо.
Цибулю дрібно ріжемо, морквину тремо. Обсмажуємо в казані (там у мене нічого не горить при мінімумі масла). Додаємо натертий без шкірки помідор і кабачок. .
Слідом додаємо частину подрібненої м´якоті гарбуза. Тушкуємо, пробуємо на сіль - повинно бути досить солоно.
Додаємо фарш, тушкуємо ще небагато.
Наповнюємо гарбузики. У мене пішла половина фаршу. Так що розраховуйте - або 4 човники, або як я - інше блюдо.
Накриваємо і тушкуємо до готовності гарбуза, ще хвилин 15-20.
Дістаємо, розкриваємо, посипаємо сиром і паприкою, швидко запікаємо до розплавлення сиру.
Приємного апетиту і яскравого настрою!.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Простые рецепты вкусных салатов: праздничный салат на новый год.