"Золото інків"

ЗАКУСКИ
948 "Золото інків"
інгредієнти:
  • Гарбуз (нам подарували половинку, вирізала більш-менш плоскі фрагменти, так що вагу не знаю) 
  • Фарш (яловичий) - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Помідор (великий) - 1 шт
  • Кабачок (молодий) - 1 / 2 шт 
  • Сир
  • Приправа (паприка мелена)
  • Майонез

Беремо гарбуз і викроюємо з нього 2 прямокутника або квадратика, у мене вийшли приблизно 10 на 15 см. Чистимо шкірку і нутрощі.  .

Намічаємо кордон.

фото І починаємо видовбувати, як індіанець пирога!. Ось цей процес і дав назву. Виходить такий собі золотий злиток з виїмкою. Стіночки намагаємося не порушити, але зробити тонкими. Те, що виколупуємо, зберігаємо, воно нам потрібно.  .

 Беремо 2 шматки фольги, свідомо більшого розміру, і загортаємо вниз наші "пироги". Усередині змащуємо майонезом. Відправляємо в духовку хвилин на 15 при 200. .

Одночасно робимо начинку. Фарш обсмажуємо на рослинному маслі, ретельно перемішуючи, солимо.

Цибулю дрібно ріжемо, морквину тремо. Обсмажуємо в казані (там у мене нічого не горить при мінімумі масла). Додаємо натертий без шкірки помідор і кабачок.  .

 Слідом додаємо частину подрібненої м´якоті гарбуза. Тушкуємо, пробуємо на сіль - повинно бути досить солоно.

Додаємо фарш, тушкуємо ще небагато.

Наповнюємо гарбузики. У мене пішла половина фаршу. Так що розраховуйте - або 4 човники, або як я - інше блюдо.

Накриваємо і тушкуємо до готовності гарбуза, ще хвилин 15-20.

Дістаємо, розкриваємо, посипаємо сиром і паприкою, швидко запікаємо до розплавлення сиру.

Приємного апетиту і яскравого настрою!.

ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Простые рецепты вкусных салатов: праздничный салат на новый год.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter