"Золотисті шпроти"
777
інгредієнти:
- Риба свіжа (дрібна) 1 кг
- Вода 1 л
- Лушпиння цибулі
- Чай чорний 1 скл.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Сіль 2 ст.л.
- Цукор-пісок 2 ч.л.
- Лавровий лист 5 шт.
- Перець (горошок) 5 шт.
Рибу почистити, випатрати, промити.
В 1 літрі води зварити 4 жмені лушпиння цибулі приблизно 20 хвилин, процідити.
У склянці заварити чорний чай, теж процідити.
Змішати відвар з чаєм, туди ж додати олію, сіль, цукор, лавровий лист і перець.
Варити рибу в отриманій рідини 1,5 години на повільному вогні, не помішуючи.
Розкласти в чисті банки або можна відразу їсти.
Правильне харчуванняправильне харчування
Показати коментарі