Жульєни із печериць
- Печериці свіжі 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кубик грибний 1 шт.
- Вершки 200 мл
- Олія соняшникова
- Сир твердий 200 г
Печериці промити, скласти в друшляк, щоб стекла вода. Потім нарізати скибочками.
Цибулю нарізати півкільцями.
Гриби і цибулю з'єднати і обсмажити на олії на середньому вогні.
У процесі смаження буде виділятися багато рідини. Потрібно її випарити.
В кінці смаження додати грибний кубик.
Влити в сковороду склянку вершків.
Трохи протушити гриби у вершках. Зняти з вогню.
Потерти на крупній тертці 150-200г будь-якого твердого сиру.
Грибну масу розкласти по кокотницях.
Зверху в кожну кокотницю покласти по невеликій купці тертого сиру.
Поставити кокотниці в не дуже гарячу духовку або в мікрохвильову піч на функцію "гриль", і трохи запекти до розплавлення сиру.
Жульєни можна їсти теплими або холодними. Подавати як закуску.
Салати з квасолею на зимусалати з квасолею
Рецепты американской кухни с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Доставка готовой еды на неделю: пицца картинки.
Салат с морепродуктами рецепт с фото 2014Кулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Кульки з ниток клеюкульки
Рецепты юлии высоцкой мясоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов на любой вкус - мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.