Запечений рулет із почеревка
- Свинина (почеревок) 1.5 кг
- Лимон 0.5 шт.
- Спеції (сіль, перець, часник)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Петрушка 1 пуч.
- Куркума 1 ч.л.
- Олія соняшникова 3 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Кориця
М’ясо помити, зрізати шкіру і зробити поперечні надрізи, але тільки щоб з іншого боку шматок був цілий.
Вичавити сік із половини лимона, натерти сіллю, сумішшю перців, паприкою і часником вичавленим з обох сторін. Залишити на 30 хвилин.
Обсмажити цибулю півкільцями до золотистого кольору і вставити у надрізи, рівномірно розподіляючи її. Зверху натерти сир і посипати дрібно нарізаною петрушкою.
Згорнути почеревок у рулет, перетягнути ниткою.
Поставити рулетик у пакет, щільно зав'язати, тільки щоб не було дірок, і опустити у каструлю із киплячою водою. Через 15 хв злити воду і дістати рулет із пакету.
У тарілці змішати куркуму із соняшниковою олією і змастити рулет цією сумішшю.
Поставити рулет у форму, туди ж лавровий лист, кору кориці, випікати у духовці близько двох годин при 150°С, періодично підливаючи води.
Вкусные и простые закуски - салати та закуски. Доставка готовой еды на неделю.
Банош рецепт на сметанеМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Рецепт венгерский суп гуляш http://recepti.biz.ua
Рецепт салата белочкаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
recepti.biz Производство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Торт наполеон рубленный рецепт http://recepti.biz.ua