Запечений рулет із почеревка

ЗАКУСКИ
687 Запечений рулет із почеревка
Фото - Запечений рулет із почеревка
інгредієнти:
  • Свинина (почеревок) 1.5 кг
  • Лимон 0.5 шт.
  • Спеції (сіль, перець, часник)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Куркума 1 ч.л.
  • Олія соняшникова 3 ст.л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Кориця

Запечений рулет з почеревка інгредієнти М’ясо помити, зрізати шкіру і зробити поперечні надрізи, але тільки щоб з іншого боку шматок був цілий.

Запечений рулет з почеревка Вичавити сік із половини лимона, натерти сіллю, сумішшю перців, паприкою і часником вичавленим з обох сторін. Залишити на 30 хвилин.

фото Запечений рулет з почеревка Обсмажити цибулю півкільцями до золотистого кольору і вставити у надрізи, рівномірно розподіляючи її. Зверху натерти сир і посипати дрібно нарізаною петрушкою.

Запечений рулет з почеревка Свинина Згорнути почеревок у рулет, перетягнути ниткою.

Запечений рулет з почеревка Лимон Поставити рулетик у пакет, щільно зав'язати, тільки щоб не було дірок, і опустити у каструлю із киплячою водою. Через 15 хв злити воду і дістати рулет із пакету.

Запечений рулет з почеревка Спеції У тарілці змішати куркуму із соняшниковою олією і змастити рулет цією сумішшю.

Запечений рулет з почеревка Цибуля ріпчаста Поставити рулет у форму, туди ж лавровий лист, кору кориці, випікати у духовці близько двох годин при 150°С, періодично підливаючи води.

Запечений рулет з почеревка Сир твердий

Запечений рулет з почеревка Петрушка

Вкусные и простые закуски - салати та закуски. Доставка готовой еды на неделю.

Банош рецепт на сметанеМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты

Рецепт венгерский суп гуляш http://recepti.biz.ua

Рецепт салата белочкаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

recepti.biz Производство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Торт наполеон рубленный рецепт http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter