Запечений пряний окіст

ЗАКУСКИ
599 Запечений пряний окіст
Фото - Запечений пряний окіст
інгредієнти:
  • Окіст (свинячий) 3 кг
  • Цибуля ріпчаста (маринована) 10 шт.
  • Часник 8 зуб.
  • Соєвий соус 4 ст.л.
  • Шавлія 1 пуч.
  • Кмин 1 пуч.
  • Зира
  • Сіль (морська) 1 скл.
  • Цукор коричневий 0.5 скл.
  • Ялівець (ягоди) 1 ст.л.
  • Лавровий лист 5 шт.
  • Перець чорний (горошком) 2 ст.л.
  • Перець духмяний (горошком) 2 ст.л.
  • Розмарин 1 ст.л.
  • Майоран 1 ст.л.

Для розсолу закип'ятити 3 л води із сіллю, цукром, травами і спеціями. Дати повністю охолонути. Перелити у велику ємність, долити ще 4 л кип'яченої води, перемішати.

Зрізати з окосту шкіру, залишивши шар сала товщиною 1,5 см.

Окіст помістити у розсіл на 12 годин, потім перевернути і солити ще 12 годин. Увесь цей час тримати його у холодильнику.

Зробити глибокі надрізи в окості і начинити його маринованою цибулею та зубчиками часнику.

Полити окіст соєвим соусом, загорнути у декілька шарів фольги і запікати у духовці із розрахунку 20 хвилин на 0,5 кг м'яса плюс 20 хвилин на увесь шматок.

Потім розвернути окіст, злити сік, що виділився у сотейник і випарувати наполовину, додавши листя кмину, шавлії і зиру.

При подачі полити м'ясо соусом.

Простые рецепты блюд: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.

Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки. Торты без выпечки рецепты.

Рецепт Холодные закуски вкусно и просто тут

Кулинарные рецепты c фотографиями кулинария домашняя кухня здесь

recepti.biz.ua медовик торт рецепт

Рецепты салатов морепродукты здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter