Запечені помідори під хлібної скоринкою

ЗАКУСКИ
905 Запечені помідори під хлібної скоринкою
Запечені помідори під хлібної скоринкою
інгредієнти:
  • Помідор - 2 шт
  • Хліб (білий, багет, батон) - 50 г
  • Олія оливкова - 3-4 ст. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Петрушка (свіжа) - 1 / 2 пучків.
  • Орегано (1-2 гілочки, по можливості свіжий, але можна і щіпку сухого)
  • Пармезан - 20-30 г
  • Сіль

Запечені помідори під хлібної скоринкою інгредієнти Помідори розрізати вздовж на 2 частини, покласти в форму, посолити і скропити оливковою олією.

Запечені помідори під хлібної скоринкою Часник, трави та хліб подрібнити у процесорі до стану не дуже дрібних крихт. Часник краще пропустити через прес або подрібнити ще до додавання хліба, інакше будуть потрапляти досить великі шматки.

фото Запечені помідори під хлібної скоринкою Пармезан дрібно натерти і додати в хлібні крихти разом з оливковою олією, добре перемішати.

Запечені помідори під хлібної скоринкою Помідор На кожний помідор покласти по повній столовій ложці хлібної суміші, в загальному, скільки вдасться помістити. Запікати в попередньо розігрітій духовці (220 Ц) 15-20 хвилин, стежте за тим, щоб крихти зарум´янилися, але не підгоріли. Помідори стануть гарячими, але не розм´якшаться.

Запечені помідори під хлібної скоринкою Хліб Подавати гарячими як закуску або гарнір. Ось мій варіант закуски: з емульсірованной заправкою з 1 ч. л. гірчиці, 1 ч. л. меду, 1 ст. л. винного оцту і 2 ст. л. оливкової олії. Вже на тарілку додати листочки зелені, каперси і дрібно нарізану червону цибулю. Смачного!.

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz.uaСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Рецепты всевозможных диет

Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт пончики с чесноком. Рецепты с малиной.

Рецепт столичный кекс. Кулинарные рецепты кекс столичный.

www.recepti.biz.ua рецепт салатов язык

Рецепт приготовления пиццы картинками. Картинки пиццы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter