Запечені помідори під хлібної скоринкою
- Помідор - 2 шт
- Хліб (білий, багет, батон) - 50 г
- Олія оливкова - 3-4 ст. л.
- Часник - 1 зуб.
- Петрушка (свіжа) - 1 / 2 пучків.
- Орегано (1-2 гілочки, по можливості свіжий, але можна і щіпку сухого)
- Пармезан - 20-30 г
- Сіль
Помідори розрізати вздовж на 2 частини, покласти в форму, посолити і скропити оливковою олією.
Часник, трави та хліб подрібнити у процесорі до стану не дуже дрібних крихт. Часник краще пропустити через прес або подрібнити ще до додавання хліба, інакше будуть потрапляти досить великі шматки.
Пармезан дрібно натерти і додати в хлібні крихти разом з оливковою олією, добре перемішати.
На кожний помідор покласти по повній столовій ложці хлібної суміші, в загальному, скільки вдасться помістити. Запікати в попередньо розігрітій духовці (220 Ц) 15-20 хвилин, стежте за тим, щоб крихти зарум´янилися, але не підгоріли. Помідори стануть гарячими, але не розм´якшаться.
Подавати гарячими як закуску або гарнір. Ось мій варіант закуски: з емульсірованной заправкою з 1 ч. л. гірчиці, 1 ч. л. меду, 1 ст. л. винного оцту і 2 ст. л. оливкової олії. Вже на тарілку додати листочки зелені, каперси і дрібно нарізану червону цибулю. Смачного!.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Рецепты всевозможных диет
Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт пончики с чесноком. Рецепты с малиной.
Рецепт столичный кекс. Кулинарные рецепты кекс столичный.
www.recepti.biz.ua рецепт салатов язык
Рецепт приготовления пиццы картинками. Картинки пиццы.