Запечені гарбузові квіточки
- Гарбуз
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Соус соєвий 1 ст.л.
- Гірчиця (звичайна або у зернах) 1 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Трави сушені (прованська або італійська суміш) 0.5 ч.л.
Гарбуз очистити і нарізати скибочками (квіточками), товщиною близько 0,5 см.
Видавити часник і змішати з іншими інгредієнтами для соусу.
Гарбуз і соус викласти в пакет і гарненько потрясти, щоб соус рівномірно розподілився по шматочках.
Вміст пакету викладаємо у форму для запікання і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20, може і більше, все залежить від сорту гарбуза і товщини скибочок.
Рецепты с малиной - рецепты блюд с ливером. Простые рецепты.
Салат нежность с Курицей. Салат из копчёной Курицы.
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление пасты в мультиварке.
http://recepti.biz.uaПредложение доставки пиццы домой или в офис
Лазанья из мацы: рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
www.recepti.biz.ua рецепт салата мимоза с сырок