Запечене м'ясо індички у прянощах
- Філе індички 1 кг
- Часник 7 зуб.
- Олія оливкова 1 ч.л.
- Спеції (чорний мелений перець, базилік, коріандр, чабер, карі)
- Сіль 4 ст.л.
Вимити м'ясо.
Приготувати дуже солоний розчин: змішати воду із сіллю і дрібкою чорного перцю.
Покласти м'ясо у глибоку посудину і повністю залити маринадом. Поставити в холодильник на 2 години.
Дістати м'ясо і обтерти рушником. Очистити часник і розрізати уздовж на три-чотири частини.
Нашпигувати м'ясо часником, роблячи надрізи углиб м'яса.
Змішати всі спеції.
Додати ложку оливкової олії.
Добре перемішати.
Змастити поверхню м'яса ароматною сумішшю.
Розігріти духовку до 250 градусів і запікати 15-20 хвилин, вистеленою форму фольгою і злегка нею прикривши м'ясо. Потім вимкнути вогонь і залишити м'ясо в духовці на 2 години.
Рецепты выпечки: польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат ласточкино гнездо фото.
Салат з ананасами та куркоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для пароварки, вкусно: торт кукла рецепт с фото.
Торт дитячий на день народження фотоИзготовление тортов на заказ
Салат с Курицей и маринованными грибамиПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Торты без выпечки из печенья рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Салат из ананасов рецепт recepti.biz.ua
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.