Запечене м'ясо "бутербродне"

ЗАКУСКИ
653 Запечене м'ясо "бутербродне"
Фото - Запечене м'ясо
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина) 0.5 кг
  • Спеції (для м´яса)
  • Сіль
  • Часник 5 зуб.

Запечене м'ясо Шматочок яловичини (нежирної свинини, курячу грудку) обмазати спеціями і сіллю, полити парою столових ложок яблучного оцту, розведеного у воді 1:1. На дно жароміцної посудини налити трохи олії і укласти м'ясо. Ножем зробити дірочки, у які вставити часник. 

Запечене м'ясо Посудину закрити кришкою. Запікати у власному соку близько години.

фото Запечене м'ясо Тоненько нарізати і покласти на хліб, у салат або просто із овочами.

Салат с кукурузой и Курицей: салат с курицей.

Рецепт салата с языкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter