Запечене м'ясо "бутербродне"
719
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина) 0.5 кг
- Спеції (для м´яса)
- Сіль
- Часник 5 зуб.
Шматочок яловичини (нежирної свинини, курячу грудку) обмазати спеціями і сіллю, полити парою столових ложок яблучного оцту, розведеного у воді 1:1. На дно жароміцної посудини налити трохи олії і укласти м'ясо. Ножем зробити дірочки, у які вставити часник.
Посудину закрити кришкою. Запікати у власному соку близько години.
Тоненько нарізати і покласти на хліб, у салат або просто із овочами.
Салат с кукурузой и Курицей: салат с курицей.
Рецепт салата с языкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Показати коментарі