Запечене куряче філе-"буженина"
- Філе куряче 500 г
- Олія 50 мл
- Зелень (сушена: петрушка, кріп, селера, базилік) 10 г
- Лимон 0.5 шт.
- Спеції (сіль, перець, приправа)
- Часник
Куряче філе промити.
Приготувати ропу - 1 літр води і 1 ст. л. солі. Покласти філе у цю воду і залишити години на 3.
Половину олії змішати із сушеною зеленню і вичавити половинку лимона, часник, добре перемішати, додати спеції. Натерти м'ясо і поставити в холодильник на 2 доби.
Натерти м'ясо ще раз олією, що залишилася і додати ще часник.
Викласти м'ясо на лист, накрити фольгою. Запікати в духовці 10 хвилин при температурі 250°С, відкрити і запікати ще 15 хвилин при температурі 180°С. Вимкнути духовку і залишити м'ясо ще на пару годин у духовці, не відкриваючи її.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепт имбирного напитка.
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов. Праздничные подборки рецептов
Рецепты Приготовления: рецепты салат с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.