Запечена телятина
- Філе телятини (індички) 1 кг
- Перець чорний (горошком) 1 ст.л.
- Перець червоний (мелена солодка паприка) 1 ст.л.
- Сіль морська 1 ст.л.
- Шавлія 1 скл.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Апельсин
Подрібнити всі інгредієнти у ступці. Додати олію, сік, перемішати і змастити цією сумішшю м'ясо.
Загорнути м'ясо у плівку, потім у фольгу і покласти у холодильник мінімум на 12 годин.
Налити у деко пару ложок олії, викласти м'ясо.
Нагріти духовку до 180°С.
Встановити програму МІКРО + ТУРБО 180°С 50% потужності (з розрахунку 1000 Вт потужність духовки).
Запекти протягом 15 хвилин.
Вийняти м'ясо, змастити соком, що виділився, накрити фольгою.
Продовжити запікання у колишньому режимі протягом 30 хвилин.
Зняти фольгу, і "підрум'янити" м'ясо при 100% потужності протягом 2-3 хвилин.
Рецепты С Фото на любой вкус - десерты без выпечки рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.
Куриная отбивная котлета www.recepti.biz.ua
Рецепты здоровой выпечки - рецепты без выпечки. Рецепты для пекарни.
Закуски на праздничный стол: рецепт смачного торта. Рецепт картофельных оладьев.
http://recepti.biz.ua салат нежность с Курицей
Морепродукты салат рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Невероятно вкусные рецепты блюд - чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.