Запечена свиняча шийка
798
інгредієнти:
- Шийка свиняча
- Часник 5 зуб.
- Розмарин ( гілочка) 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо натерти сіллю, перцем і розмарином. Нашпигувати часником. Накрити фольгою і відправити у духовку 200 градусів на 1,5 години. Прибрати фольгу і ще на 15-20 хв, підвищивши температуру до 250 градусів.
Рецепты приготовления блюд: рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Искусство приготовления канапе. Приготовление бутербродов канапе.
Праздничные Рецепты на любой вкус - новогодний кекс рецепт. Готовим со вкусом.
Велнес-центр Каскад: сальса рецепт с фото.
Показати коментарі