Запечена свинина у смородиново-гірчичному маринаді
641
інгредієнти:
- Свинина (лопатка без кістки) 1.2 кг
- Смородина червона 0.5 скл.
- Гірчиця (європейська, солодка) 2 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
- Часник 7 зуб.
- Приправа (для м´яса: коріандр, імбир, гострий перець, мускатний горіх, лавровий лист, куркума, Шамбала, базилік) 0.3 ч.л.
Із ягід смородини вичавити сік, додати у нього перець, сіль, гірчицю, приправу. Перемішати.
М'ясо нашпигувати часником.
Намазати шматок м'яса маринадом і прибрати в холодильник на 3 години.
Викласти м'ясо у рукав для запікання і запекти в духовці.
Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Потім розрізати пакет, збільшити температуру до 220-230 градусів і запікати до золотистої скоринки, поливаючи м'ясним соком, приблизно 10 хвилин.
Мультиварка Philips - суп чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты без выпечкиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz.uaкуриный рулет
Кофейные кексы Манго-Манго recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты с фото.
Показати коментарі