Запечена свинина у смородиново-гірчичному маринаді

ЗАКУСКИ
641 Запечена свинина у смородиново-гірчичному маринаді
Фото - Запечена свинина у смородиново-гірчичному маринаді
інгредієнти:
  • Свинина (лопатка без кістки) 1.2 кг
  • Смородина червона 0.5 скл.
  • Гірчиця (європейська, солодка) 2 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
  • Часник 7 зуб.
  • Приправа (для м´яса: коріандр, імбир, гострий перець, мускатний горіх, лавровий лист, куркума, Шамбала, базилік) 0.3 ч.л.

Запечена свинина у смородинової-гірчичному маринаді інгредієнти Із ягід смородини вичавити сік, додати у нього перець, сіль, гірчицю, приправу. Перемішати.

Запечена свинина у смородинової-гірчичному маринаді М'ясо нашпигувати часником.

Намазати шматок м'яса маринадом і прибрати в холодильник на 3 години.

фото Запечена свинина у смородинової-гірчичному маринаді Викласти м'ясо у рукав для запікання і запекти в духовці.

Запечена свинина у смородинової-гірчичному маринаді Свинина Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Потім розрізати пакет, збільшити температуру до 220-230 градусів і запікати до золотистої скоринки, поливаючи м'ясним соком, приблизно 10 хвилин.

Запечена свинина у смородинової-гірчичному маринаді Гірчиця

Запечена свинина у смородинової-гірчичному маринаді Сіль

Запечена свинина у смородинової-гірчичному маринаді Перець чорний

Мультиварка Philips - суп чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты без выпечкиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

recepti.biz.uaкуриный рулет

Кофейные кексы Манго-Манго recepti.biz.ua

Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter