Запечена молода картопля

ЗАКУСКИ
1175 Запечена молода картопля
Фото - Запечена молода картопля
інгредієнти:
  • Картопля (молода) 1 кг
  • Часник 8 зуб.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Розмарин (сушений) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Картоплю ретельно помити. Якщо великого розміру - розрізати на половинки або чверті.

Нагріти духовку до 160-180 градусів.

Картоплю і часник викласти в неглибоку антипригарну форму в один шар. Полити олією і добре перемішати. Посипати розмарином, сіллю і перцем і ще раз перемішати.

Можна посипати кунжутом.

Запікати картоплю, не накриваючи форми, 40-50 хвилин до готовності. У процесі запікання потрібно перевернути картоплю. 

 

Рецепты салатов на любой вкус - салат с сердцем и горошком. Приготовьте полезные салаты.

Салат из брокколи с соусом. Салат из брокколи с жаренным арахисом.

http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Яблочный штрудельяблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter