Запечена молода картопля
1225
інгредієнти:
- Картопля (молода) 1 кг
- Часник 8 зуб.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Розмарин (сушений) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Картоплю ретельно помити. Якщо великого розміру - розрізати на половинки або чверті.
Нагріти духовку до 160-180 градусів.
Картоплю і часник викласти в неглибоку антипригарну форму в один шар. Полити олією і добре перемішати. Посипати розмарином, сіллю і перцем і ще раз перемішати.
Можна посипати кунжутом.
Запікати картоплю, не накриваючи форми, 40-50 хвилин до готовності. У процесі запікання потрібно перевернути картоплю.
Рецепты салатов на любой вкус - салат с сердцем и горошком. Приготовьте полезные салаты.
Салат из брокколи с соусом. Салат из брокколи с жаренным арахисом.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Яблочный штрудельяблочный штрудель
Показати коментарі