Запечена картопля зі шпинатом і сиром
1832
інгредієнти:
- Картопля 5 шт.
- Шпинат (заморожений) 0.5 пач.
- Сир твердий 100 г
Картоплю добре помити, висушити, загорнути у фольгу. Духовку розігріти до 200 градусів, запікати 40 хвилин.
Шпинат обсмажити на рослинній олії, не розморожуючи, хвилин 10 (доки не випарується вся рідина), посолити.
Сир натерти на крупній тертці.
Печену картоплю розрізати уздовж навпіл. Видалити м'якоть. Змішати її зі шпинатом і сиром. Перемішати і наповнити шкурки. Запікати ще 5 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт фасолевого торта. Вкуснейшие рецепты тут.
Оладьи как в детском саду рецептоладьи как в детском саду
Торты без выпечки из печенья и творогаКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Праздничное новогоднее блюдо здесь
www.recepti.biz.uaкаллы из мастики
Показати коментарі