Заливна куряча шинка

ЗАКУСКИ
787 Заливна куряча шинка
Фото - Заливна куряча шинка
інгредієнти:
  • Грудка куряча 400 г
  • Часник 3 зуб.
  • Спеції (для курки)
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Желатин 50 г
  • Лавровий лист 2

Нарізати м'ясо невеликими шматочками, посолити, поперчити, додати два зубчики часнику, 50 грам желатину сухого.

Добре перемішати.

Узяти коробку з-під молока або соку (тривалого зберігання, із фольгою у середині).

Заштовхати суміш у коробку. Зверху два лаврові листки. Поставити у каструльку з водою і придавити зверху банкою, наповненою водою. Поставити на вогонь і варити годину-годину двадцять на невеликому вогні. Дивитися, щоб вода не википіла. Води має бути на рівні м'яса.

 

Коли охолоне - поставити у холодильник години на чотири, щоб застигло желе. Коли застигне желатин - вийняти.

 

Отбивная куриная в кляре калорийностьотбивная куриная

Готовим со вкусом - салати з фото рецепти. Мультиварка Philips.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с каперсами.

Семена почтой, в том числе редкие: рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.

Рецепты пасхи видеоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты старинной французской кухни здесь

recepti.biz.ua видео рецепты Юлии Высоцкой

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter