Заливна куряча шинка
- Грудка куряча 400 г
- Часник 3 зуб.
- Спеції (для курки)
- Перець чорний
- Сіль
- Желатин 50 г
- Лавровий лист 2
Нарізати м'ясо невеликими шматочками, посолити, поперчити, додати два зубчики часнику, 50 грам желатину сухого.
Добре перемішати.
Узяти коробку з-під молока або соку (тривалого зберігання, із фольгою у середині).
Заштовхати суміш у коробку. Зверху два лаврові листки. Поставити у каструльку з водою і придавити зверху банкою, наповненою водою. Поставити на вогонь і варити годину-годину двадцять на невеликому вогні. Дивитися, щоб вода не википіла. Води має бути на рівні м'яса.
Коли охолоне - поставити у холодильник години на чотири, щоб застигло желе. Коли застигне желатин - вийняти.
Отбивная куриная в кляре калорийностьотбивная куриная
Готовим со вкусом - салати з фото рецепти. Мультиварка Philips.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с каперсами.
Семена почтой, в том числе редкие: рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.
Рецепты пасхи видеоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты старинной французской кухни здесь
recepti.biz.ua видео рецепты Юлии Высоцкой