Закусочний торт "Ідеальна пара"
- Яйце 3 шт.
- Борошно 1.5 скл.
- Молоко 1 скл.
- Вода газована (мінеральна) 0.7 скл.
- Крохмаль картопляний 1 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сода
- Цукор 0.5 ч.л.
- Сіль
- Спеції
- Сир (жирний) 300 г
- Гірчиця 2 ч.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Зелень
- Лосось 200 г
- Гриби (опеньки) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий (тертий) 200 г
Замісити тісто на млинці.
Збити 2 яйця із сіллю, цукром, додати крохмаль, борошно, сухе молоко і розмішати, щоб не було грудок.
Поступово влити молоко і мінеральну воду, продовжуючи розмішувати. Додати олію. Випікати тонкі млинці (повинно вийти штук 15-17). Кожен млинець змастити олією.
Начинка.
Сир збити зі сметаною та гірчицею, посолити і додати спеції, зелень.
Лосось нарізати скибочками.
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на олії, додати промиті гриби і зелень, тушкувати хвилин 5.
Роз'ємну форму змастити олією, викласти внахлест 5 млинців, щоб частина млинця звисала із форми. На низ покласти млинець, який буде служити основою.
Викласти сирну начинку і на неї зверху нарізаний невеликими шматочками лосось.
Зверху млинець. На нього грибну начинку. Знову млинець. Так чергувати млинці і начинки.
Коли закінчаться млинці і начинка, закрити звісившимися краями млинців торт і посипати зверху тертим сиром.
Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці до зарум'янювання сиру.
отбивная куриная с грибами запеченая
Как приготовить летний салат: салат белочка рецепт.
А твой унитаз светится - вкусные торты на день рождения рецепты. Мастерская рукоделия и дизайна.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.ua рецепты приготовления пиццы в микроволновке