Закусочний торт "Ідеальна пара"

ЗАКУСКИ
603 Закусочний торт "Ідеальна пара"
Фото - Закусочний торт
інгредієнти:
  • Яйце 3 шт.
  • Борошно 1.5 скл.
  • Молоко 1 скл.
  • Вода газована (мінеральна) 0.7 скл.
  • Крохмаль картопляний 1 ч.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Сода
  • Цукор 0.5 ч.л.
  • Сіль
  • Спеції
  • Сир (жирний) 300 г
  • Гірчиця 2 ч.л.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Зелень
  • Лосось 200 г
  • Гриби (опеньки) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир твердий (тертий) 200 г

Закусочний торт Замісити тісто на млинці.

Збити 2 яйця із сіллю, цукром, додати крохмаль, борошно, сухе молоко і розмішати, щоб не було грудок.

Поступово влити молоко і мінеральну воду, продовжуючи розмішувати. Додати олію. Випікати тонкі млинці (повинно вийти штук 15-17). Кожен млинець змастити олією.

Закусочний торт Начинка.

Сир збити зі сметаною та гірчицею, посолити і додати спеції, зелень.

фото Закусочний торт Лосось нарізати скибочками.

Закусочний торт Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на олії, додати промиті гриби і зелень, тушкувати хвилин 5.

Закусочний торт Роз'ємну форму змастити олією, викласти внахлест 5 млинців, щоб частина млинця звисала із форми. На низ покласти млинець, який буде служити основою.

Закусочний торт Викласти сирну начинку і на неї зверху нарізаний невеликими шматочками лосось.

Закусочний торт Зверху млинець. На нього грибну начинку. Знову млинець. Так чергувати млинці і начинки.

Закусочний торт Коли закінчаться млинці і начинка, закрити звісившимися краями млинців торт і посипати зверху тертим сиром.

Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці до зарум'янювання сиру. 

 

 

 

отбивная куриная с грибами запеченая

Как приготовить летний салат: салат белочка рецепт.

А твой унитаз светится - вкусные торты на день рождения рецепты. Мастерская рукоделия и дизайна.

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

http://recepti.biz.ua рецепты приготовления пиццы в микроволновке

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter