Закусочні рулетики з баклажанів
819
інгредієнти:
- Баклажан
- Помідор
- Перець болгарський
- Часник
- Зелень
- Майонез
- Олія рослинна
- Сіль
Баклажани нарізати уздовж тонкими скибочками. Покласти їх у солону воду, щоб не було гіркоти. Коли полежать трохи, обсушити їх рушником і смажити в олії до золотистого стану.
Нарізати скибочками помідори. Подрібнити часник.
Подрібнити болгарський перець.
Скибочку баклажана змастити подрібненим часником (його краще натерти або пропустити через прес) і укласти на них овочі, злегка посолити. Посипати зеленню.
Закрутити скибочки в рулетики.
Зверху - крапля майонезу.
Продам производство конфет карамели тут
Окрошка на минеральной воде. Окрошка на воде.
ЗдесьИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Американская кухня рецепты с фото в домашнихИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Показати коментарі