Закуска з баклажанів і помідорів "Patlican meze"
- Баклажан 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
- Часник
Ріжемо баклажани великими шматочками, заливаємо водою і залишаємо хвилин на 5-10. Потім віджимаємо воду і викладаємо на серветку, щоб були сухі.
Ріжемо помідори великими шматочками.
У казан наливаємо олію, нагріваємо, кладемо баклажани.
Смажимо хвилин 7-10.
Викладаємо на серветку, щоб ввібрала зайву олію.
У тій же сковороді смажимо помідори.
Смажимо під закритою кришкою хвилин 5.
Додаємо баклажани, солимо, можна додати трохи води, зовсім небагато, перемішати - і через хвилину зняти з вогню.
Викласти на тарілку, охолодити, прикрасити зеленню (за бажанням можна додати часник).
Рецепты мясных блюд французской кухни. Рецепты старой французской кухни.
recepti.biz.ua Салат Грушевый с Курицей в соусе
Рецепты для пекарни - рецепт салата с буряком. Рецепты Приготовления.
ТутПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов