Закуска "Пташка"

ЗАКУСКИ
835 Закуска "Пташка"
Фото - Закуска
інгредієнти:
  • Субпродукти курячі 200 г
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 75 г
  • Сметана 100 г
  • Сир 50 г
  • Томатна паста 25 г
  • Сіль
  • Перець мелений

Курячі сцбпродукти ретельно промити, серце і шлунки відварити до готовності, остудити. Потім нарізати дрібними кубиками, обсмажити з цибулею, посолити і поперчити.

Додати тертий сир (трохи залишити для посипання), 2 подрібнених варених яйця, томатну пасту, сметану, добре розмішати.

Викласти у форму, залити збитим яйцем, посипати невеликою кількістю тертого сиру і запекти у духовці. Подавати у гарячому вигляді.

Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты рецепты.

Начинки для мясной пиццы. Пицца начинки.

Салат со стручковым горохом и брокколиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Осетинские пироги Три Пирога: песочный пирог с яблоками.

Рецепты печенья на любой вкус - кокосовые кексы рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

миллион меню кремы для украшения тортов