Закуска "Пташка"
- Субпродукти курячі 200 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 75 г
- Сметана 100 г
- Сир 50 г
- Томатна паста 25 г
- Сіль
- Перець мелений
Курячі сцбпродукти ретельно промити, серце і шлунки відварити до готовності, остудити. Потім нарізати дрібними кубиками, обсмажити з цибулею, посолити і поперчити.
Додати тертий сир (трохи залишити для посипання), 2 подрібнених варених яйця, томатну пасту, сметану, добре розмішати.
Викласти у форму, залити збитим яйцем, посипати невеликою кількістю тертого сиру і запекти у духовці. Подавати у гарячому вигляді.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты рецепты.
Начинки для мясной пиццы. Пицца начинки.
Салат со стручковым горохом и брокколиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Осетинские пироги Три Пирога: песочный пирог с яблоками.
Рецепты печенья на любой вкус - кокосовые кексы рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.