Закуска "Мрія рибалки"
- Філе лосося (або іншої риби) 250 г
- Перець болгарський - шт 4
- Лимон (для начинки і сік для соусу) - шт 2
- Спеції (для соусу: сіль, перець за смаком, цукор-1 ) 1 ч.л.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Кмин (свіжий або сухий)
- Соус (песто зелений)
Взяти філе лосося (або будь-який іншу рибу на ваш смак).
Нарізати його тонкими смужками товщиною приблизно в 1 см.
Паприку вимити, розрізати навпіл, видалити насіння, ще раз промити.
Лимони ошпарити окропом. Один лимон нарізати тонкими кільцями. Потім ще навпіл.
З другого зняти цедру. Цедру нарізати смужками. З цього лимона вичавити сік.
Зробити соус: змішати сік лимона зі спеціями і кмином (сухим або свіжим) (від мене: якщо немає кмину, візьміть суху суміш "Італійські трави") і оливкову олію.
На 5 хвилин замаринувати шматочки риби в соусі.
Вкласти по 1 смужці філе риби в кожну половинку перцю, як у човен (!. !. !. ), і прикрасити півкільцями лимона. Зверху викласти нарізану цедру.
Залити соусом смужки риби (всередині перців).
Загорнути щільно в фольгу кожну перчинку і покласти під гарячий гриль на 15 хвилин або поставити в духовку (гриль) на 25 хвилин.
Акуратно викласти на блюдо і прикрасити зверху ложечкою зеленого песто.
Я вирішила зняти пробу з шматком чорного хліба. І зрозуміла, що це самий смачний варіант.
І взагалі, це. "Мрія рибалки". !
http://recepti.biz.uaначинки на пиццу
Холодные закуски рецепты видеоУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Танцы-повторялки для детей: праздничный салат на новый год.
Кофе для эспрессо. Пена эспрессо.