Закуска "Королівська"

ЗАКУСКИ
645 Закуска "Королівська"
Фото - Закуска
інгредієнти:
  • Креветки (королівські) 16 шт.
  • Вершки (20%) 150 мл
  • Часник 2 зуб.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Коньяк 50 мл
  • Петрушка
  • Лимон

Закуска

Закуска Розморожені креветки промити, воду злити, почистити, залишивши голови, можна і не чистити. Промокнути серветкою.

У товстостінній посудині нагріти олію, додати подрібнений часник і смажити секунд 30, не зарум’янюючи.

фото Закуска Після появи характерного запаху часнику викласти креветки і смажити секунд 15 з кожної сторони, не довше.

Закуска Влити коньяк і відразу ж вершки, вони повинні майже покрити креветки. Додати вогонь, дати закипіти.

Зменшити вогонь і уварити соус до кремової консистенції, але не занадто густо.

Через 3-5 хвилин вимкнути вогонь.

Закуска Нарізати на дрібні частини 2 скибочки лимона, додати до креветок, перемішати.

Подавати одразу ж, посипавши петрушкою.


Консервация овощей здесь

Рецепт сирника з макомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

пошаговые фото рецепты праздничных блюд

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter