Закуска «Дзвінок»
- Баклажан 150 г
- Горіхи волоські 50 г
- Часник (сушений)
- Бринза 30 г
- Сіль
- Помідори 100 г
- Масло вершкове 50 г
- Спеції (сіль, перець)
Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо на кружечки.
Баклажани посолити, залишити на 5 хвилин, після цього змити сіль проточною водою. Нарізаємо на кубики.
Волоські горіхи подрібнюємо.
Горіхи обсмажуємо на сковороді.
Додаємо баклажани, часник сушений, перемішуємо, смажимо до готовності.
У кінці додаємо терту бринзу.
Помідори тушкуємо на слабкому вогні 15 хвилин.
Протираємо помідори через сито.
Збиваємо помідори з маслом вершковим, додаємо сіль і перець чорний за смаком.
Далі оформлюємо закуску, баклажани укладаємо в кільце, мус укладаємо в чарку.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти святкових закусок. Очень вкусные закуски.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Купить мицелий - салат с белыми грибами. Диетические блюда для похудения.
Как приготовить летний салат - рецепт салата с морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.ua рецепт медовика
Мультиварка Philips: салат гурман рецепт фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Домашний майонез http://recepti.biz.ua
Кулинарный сайт высоцкой. Рейтинг популярных кулинарных сайтов.