Закуска для чоловіків
- Вода 4 л
- Баклажан 1 кг
- Перець болгарський 5 шт.
- Часник 8 зуб.
- Морква 2 шт.
- Приправа (сіль, перець чорний мелений, лавровий лист)
Баклажани цілі відварити хвилин 5-10 у підсоленій воді, проколюючи голкою біля хвостика, так як там найтвердіша м'якоть. Відварити до м'якості, але не переварити. Остудити. У цей час натерти моркву, для ідеалу на тертці для корейської моркви. Перець порізати на тонкі смужки (або потерти на крупній тертці), видавити часник, додати сіль, перець за смаком. Розрізати баклажани уздовж навпіл. На кожну половинку покласти начинку, з'єднати половинки. Приготувати маринад: вода, сіль, лавровий лист - на око, залити баклажани, покласти під гніт (зверху накрити тарілкою і покласти вантаж у вигляді літрової банки). Залишити при кімнатній температурі на 2 дні. Потім зберігати в маринаді, в холодильнику.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты греческой кухни с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Картинки футбольного клуба Спартака здесь
Кухонный миксер-комбайн Tiger - домашний майонез миксером видео. Купить Миксеры с Доставкой.
Мимоза салат рецепт с тунцомУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых