"Язик закусочний"
740
інгредієнти:
- Язик яловичий 1.5 кг
- Сіль 3 ст.л.
- Морква 100 г
- Цибуля 100 г
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Перець запашний (горошком) 6 шт.
- Перець чорний
- Лавровий лист 3 шт.
- Часник 3 зуб.
Язик відварити 2 години у киплячому розсолі (3 ст. ложки солі + 2 літра води + морква + цибуля + перець + лавровий лист + лимонний сік + часник).
Язик вийняти з гарячого розсолу і помістити в холодну кип'ячену воду на 5 хвилин, воду злити, язик залити холодною кип'яченою водою на 5 хвилин (воду можна охолодити в холодильнику), воду злити.
Язик очистити від шкіри, покласти у ємність, накрити кришкою, остудити (можна в холодильнику).
Приготовить салат мимоза. Салат мимоза с сыром.
Американская кухня презентация на английскомСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Показати коментарі