"Язик закусочний"

ЗАКУСКИ
686 "Язик закусочний"
Фото -
інгредієнти:
  • Язик яловичий 1.5 кг
  • Сіль 3 ст.л.
  • Морква 100 г
  • Цибуля 100 г
  • Сік лимонний 1 ч.л.
  • Перець запашний (горошком) 6 шт.
  • Перець чорний
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Часник 3 зуб.

фото

Язик відварити 2 години у киплячому розсолі (3 ст. ложки солі + 2 літра води + морква + цибуля + перець + лавровий лист + лимонний сік + часник).

Язик вийняти з гарячого розсолу і помістити в холодну кип'ячену воду на 5 хвилин, воду злити, язик залити холодною кип'яченою водою на 5 хвилин (воду можна охолодити в холодильнику), воду злити.

Язик очистити від шкіри, покласти у ємність, накрити кришкою, остудити (можна в холодильнику).

Приготовить салат мимоза. Салат мимоза с сыром.

Американская кухня презентация на английскомСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter