Японський шашлик із курки "Якіторі"

ЗАКУСКИ
1034 Японський шашлик із курки "Якіторі"
Фото - Японський шашлик із курки
інгредієнти:
  • Філе куряче 500 г
  • Соєвий соус 70 мл
  • Мeд (рідкий) 2 ст.л.
  • Кунжут 1 пач.

Японський шашлик з курки Куряче філе порізати смужками. 

Змішати 3 ст. л. соєвого соусу із приправою для курки і 1 ст. л. меду. Замаринувати курку у маринаді на 50-60 хвилин. 

Насадити курячі шматочки на палички для шашличка.

Японський шашлик з курки Відправити шашлички у духовку на 15-20 хвилин.

фото Японський шашлик з курки У сотейнику, постійно помішуючи, підігріти соєвий соус і мед.

Полити соусом готові шашлички. Посипати кунжутом.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - кексы и маффины рецепты. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Рецепт мясо с черносливом в духовкеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты выпечки пасхи. Рецепты ягненок к пасхе.

салат Курица ананас карри

Рецепт греческого салата: салатики рецепты новинки.

блюда японской французской и фирменной американской кухни фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter