Яловичина з апельсинами і розмарином "Primavera"
- Яловичина (лопатка) 800 г
- Апельсин 1 шт.
- Джем (апельсиновий) 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Розмарин (свіжий) 4 шт.
- Перець чилі (мелений) 0.25 ст.л.
- Сіль
- Цибуля порей (зелень)
- Яйце 0.5 шт.
- Помідор (черрі) 2 шт.
Шпагат нарізати на 5-6 мотузочок завдовжки 30 см.
Яловичину помити, обсушити, обмазати апельсиновим джемом з усіх сторін.
Посипати перцем чилі. Можна взяти свіжий дрібно порубаний перець.
Апельсин трохи прикрасити. Вирізати на шкірці поздовжні смужки для фестонів.
Потім нарізати апельсин тонкими кружечками. Соком, що утворився полити яловичину.
Викласти мотузки на відстані 2 см одна від одної.
Зверху покласти яловичину, на неї свіжий розмарин.
Зверху викласти кільця апельсина.
Зв'язати мотузочки міцніше, щоб апельсини не вискочили.
Ріпчасту цибулю очистити, порізати кільцями, викласти рівним шаром у змащену форму.
На цибулю перекласти яловичину.
Запікати 15 хвилин при 220 градусах, потім ще 30 хвилин при 160 градусах. Загорнути м'ясо у фольгу, не розгортати як мінімум 10 хвилин.
Нарізати яловичину тонкими скибочками.
Перед подачею посипати крупною сіллю.
Для прикраси страви використати залишений апельсин, помідори черрі, яєчний білок і жовток, бланшовані листя цибулі порею.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты из жареных грибов. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты для мультиварки, вкусно: арахисовое масло рецепт.
Посуда, восторг, грация, авация - посуда для квашения капусты. Купить капусту.
Торты без выпечки рецепты. Торт без выпечки с фото.
Узбекский плов рецепт приготовления с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты индийской кухни. Поможем выйти замуж в Германию.