Яловичина «Копчена» у журавлиному соусі

ЗАКУСКИ
766 Яловичина «Копчена» у журавлиному соусі
Фото - Яловичина «Копчена» у журавлиному соусі
інгредієнти:
  • Яловичина 400 г
  • Приправа (базилік, орегано, майоран)
  • Сіль
  • Сік лимона
  • Журавлина 4 ст.л.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Вино червоне сухе 3 ст.л.
  • Мед 2 ч.л.
  • Часник 4 зуб.
  • Перець чорний духмяний (горошком) 2 шт.
  • Гвоздика 2 шт.
  • Петрушка 0.5 пуч.
  • Перець (суміш перців)
  • Гірчиця у зернах 0.5 ч.л.

Яловичина «Копчена» в журавлинному соусі інгредієнти Шматок яловичини натерти сіллю, перцем, травами, скропити лимонним соком і прибрати на добу в холодильник.

Яловичина «Копчена» в журавлинному соусі Журавлину розтовкти і протерти через сито.

Перець горошком і гвоздику потовкти у ступці.

У журавлине пюре додати вино (можна замінити на яблучний або винний оцет - 1-1,5 ч. л.), гірчиці, сіль, вичавлений часник, перець і гвоздику, а також трохи суміші різних перців, все перемішати.

фото Яловичина «Копчена» в журавлинному соусі Сковороду дуже сильно розігріти з крапелькою олії. Викласти шматок яловичини і притиснути лопаткою, обсмажити по півхвилини на сильному вогні з усіх сторін.

Яловичина «Копчена» в журавлинному соусі Яловичина У м'ясі зробити надрізи, але не до кінця.

Яловичина «Копчена» в журавлинному соусі Приправа Обмазати м'ясо у соусі, добре промазати у розрізах.

Великий аркуш пергаментного паперу для випічки суцільно змастити олією.

На край покласти шматок м'яса, у розрізи, не шкодуючи, вкласти петрушку стеблинками.

Яловичина «Копчена» в журавлинному соусі Сіль Закрутити м'ясо рулетом у папір, щільно притискуючи.

Яловичина «Копчена» в журавлинному соусі Сік лимона Із боків туго скрутити як цукерочку, кінці підняти догори і закріпити звичайними скрепками.

Загортати краще щільніше і побільше шарів, і загнуши краї догори, як-небудь їх закріпити, щоб не розгорнулися. Потрібно для того, щоб сік не витікав і м'ясо готувалося у власному соку.

Поставити «цукерочку» у духовку на 50-60 хвилин при 180 градусах.

Дати постояти хвилин 10-15, розгорнути, нарізати і подати з гарніром, як гаряче, можна і в холодному, як закуску.

Журавлиний соус можна подати окремо. У сотейнику довести до кипіння, зняти з вогню і полити приготовлене м'ясо або подати окремо для будь-яких інших закусок.

Рецепты праздничных тортов - торт на день народження.

www.recepti.biz.ua новогодние салаты рецепты с фото

Мюзикл Баллада о маленьком сердце - рецепты с мидиями с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter