Яйця, фаршировані оселедцем та цибулею
- Яйце (варене) 6 шт.
- Оселедець (солоний) 120 г
- Цибуля ріпчаста (зелена) 80 г
- Масло вершкове 30 г
- Майонез
М'якоть оселедця звільнити від кісток і дрібно порубати. Цибулю дрібно нарізати і додати в оселедець.
Яйця розрізати уздовж, навпіл, вийняти жовтки, а у білка із нижньої його частини зрізати невеликий шматочок для стійкості.
У подрібнену оселедцеву масу додати жовтки, масло і частину майонезу, все добре збити.
У половинки яєць замість жовтка високою гіркою укласти оселедцеву масу (кондитерським шприцом).
Фаршировані яйця укласти на тарілку, зверху полити майонезом, прикрасити зеленню.
Рецепт крабового салата - салати з крабами. Крабовый Салат. Рецепты.
Рецепты великового поста. Петров пост рецепты постных блюд.
Как сэкономить время при выпечке тортаТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др
Салат из ананасов рецепт тут
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата из морепродуктов. Готовим со вкусом.