Яйця, фаршировані оселедцем та цибулею

ЗАКУСКИ
2350 Яйця, фаршировані оселедцем та цибулею
Фото - Яйця, фаршировані оселедцем та цибулею
інгредієнти:
  • Яйце (варене) 6 шт.
  • Оселедець (солоний) 120 г
  • Цибуля ріпчаста (зелена) 80 г
  • Масло вершкове 30 г
  • Майонез

М'якоть оселедця звільнити від кісток і дрібно порубати. Цибулю дрібно нарізати і додати в оселедець.

Яйця розрізати уздовж, навпіл, вийняти жовтки, а у білка із нижньої його частини зрізати невеликий шматочок для стійкості.

У подрібнену оселедцеву масу додати жовтки, масло і частину майонезу, все добре збити.

У половинки яєць замість жовтка високою гіркою укласти оселедцеву масу (кондитерським шприцом).

Фаршировані яйця укласти на тарілку, зверху полити майонезом, прикрасити зеленню.

Рецепт крабового салата - салати з крабами. Крабовый Салат. Рецепты.

Рецепты великового поста. Петров пост рецепты постных блюд.

Как сэкономить время при выпечке тортаТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др

Салат из ананасов рецепт тут

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата из морепродуктов. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter