Виноградні равлики із сьомги
- Сьомга (свіжа) 800 г
- Лист виноградний (мариновані) 150 г
- Бекон (сиров´ялений) 100 г
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Сік лимона 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Петрушка (рубана)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Виноградне листя промити і замочити у воді з додаванням соку половинки лимона.
Приготувати маринад з оливкової олії, лимонного соку із половини лимона, часнику, петрушки, солі й чорного меленого перцю.
Оброблену на шматочки рибу замаринувати хвилин на п'ятнадцять у приготовленому соусі.
Кожен шматочок риби загорнути в бекон.
Потім загорнути у виноградний лист і закріпити шпажками (після запікання шпажки легко витягуються і рулетики не втрачають форму).
Всі загорнуті равлики викласти на решітку і відправити у вже нагріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.
Подавати гарячими із зеленим салатом і келихом червоного вина.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Салат из моря продуктов рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Вкусные рецепты для похудения - кулинария блюда из печени. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Рецепты блюд из легкого тут
Как приготовить летний салат: рецепты пошаговые с фото.