Відбивні на грилі
677
інгредієнти:
- Котлета (відбивна) 4 шт.
- Часник 4 зуб.
- Чебрець (гілочка) 4 шт.
- Ром
- Олія рослинна 1 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Соус
Змішати чебрець, перець, ром, олію, трохи соусу. Додати нарізаний часник. Цією сумішшю обмазати відбивні і залишити на ніч маринуватися.
Смажити на грилі з кожного боку хвилин 6-8.
Краще смажити у формі із фольги: вийдуть соковитіше, і жир не буде капати на вугілля.
Доставка готовой еды на неделю: салат кучками.
Рецепты тортов без выпечки с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт борщ с буряком. Рецепты супов и бульонов с фото.
Язык говяжий рецепт салат. Рецепты салатов на англ. языке.
Показати коментарі