"Весна у серці"
- М´ясо (яловичина + свинина) 200 г
- Капуста брюссельська 400 г
- Картопля 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Помідор черрі 250 г
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець чорний мелений
Нарізати морквину і картоплю.
Таким же способом нарізати (нарубати) перець.
Приготувати капусту, зануривши її в окріп на хвилину.
Нарізати цибулю дуже дрібно.
М'ясо порізати на дрібні шматочки і змішати з цибулею. Додати сіль і перець.
Вирізати із капусти серцевину (качан).
Начинити капусту м'ясом.
Картоплю і моркву варити на пару приблизно 15-20 хвилин.
Деко змастити оливковою олією і викласти все у вигляді серця.
Посолити, поперчити і відправити запікатися в духовку на 25-30 хв.
Рецепты тортов: рецепты украшения для тортов.
Рецепт столичный кекс. Кекс столичный рецепт.
Рецепты салатов из моркови и свеклыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты тортов: торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Рецепты Приготовления: рецепты салата с морепродуктами.
Готовим со вкусом: рецепты новогодних блюд с фотографиями.