"Весна у серці"

ЗАКУСКИ
673 "Весна у серці"
Фото -
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина + свинина) 200 г
  • Капуста брюссельська 400 г
  • Картопля 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Помідор черрі 250 г
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

 Нарізати морквину і картоплю.

 Таким же способом нарізати (нарубати) перець.

 Приготувати капусту, зануривши її в окріп на хвилину.

 Нарізати цибулю дуже дрібно.

М'ясо порізати на дрібні шматочки і змішати з цибулею. Додати сіль і перець.

 Вирізати із капусти серцевину (качан).

Начинити капусту м'ясом.

 Картоплю і моркву варити на пару приблизно 15-20 хвилин.

Деко змастити оливковою олією і викласти все у вигляді серця.

 Посолити, поперчити і відправити запікатися в духовку на 25-30 хв.

Рецепты тортов: рецепты украшения для тортов.

Рецепт столичный кекс. Кекс столичный рецепт.

Рецепты салатов из моркови и свеклыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты тортов: торт воздушный сникерс рецепт с фото.

Рецепты Приготовления: рецепты салата с морепродуктами.

Готовим со вкусом: рецепты новогодних блюд с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter