Вечеря на дачі
- Свинина
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Лимон 0.3 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Скумбрія
Порізати м'ясо на шматки - не тонко.
Порізати цибулину півкільцями.
М'ясо полити лимонним соком, посолити, поперчити і посипати цибулею. Залишити маринуватися на 30 хвилин, прикривши посудину кришкою.
Скумбрію випатрати.
Повторити ті ж операції, що і з м'ясом: посолити, поперчити, полити лимонним соком. Залишити на 30 хв. Розпалити у мангалі вогонь - підготувати вугілля.
Після того, як м'ясо і риба промаринуються, викласти їх на решітку і смажити до готовності на мангалі.
Можна подавати з овочами, картоплею.
Рецепты салатов на любой вкус - салати до нового року.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Салаты праздничные рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Продукты для азиатской кухни - как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.
Рецепты Для Мультиварки - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Простые рецепты блюд - мастер шеф рецепты.