Туркменські рулетики з лаваша
880
інгредієнти:
- Лаваш 3 шт.
- Капуста 100 г
- Білок 2 шт.
- Олія 0.25 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Фарш 150 г
- Молоко 1.5 скл.
Начинка для рулету.
Тонко нарізати цибулю і трохи обсмажити. Потім додати тонко нашатковану капусту та моркву натерту через тертку і все разом обсмажити.
Через 2-3 хвилини додати фарш, зелену цибулю, сіль, перець, помішувати до готовності.
Потім взяти 3 лаваші, кожен змастити білком з олією, трохи посолити, покласти один на інший і розрізати на вісім частин. На широку сторону покласти начинку і трохи загнути краї, скрутивши рулетики. Хвилин 5 потримати рулетики в молоці, обваляти у панірувальних сухарях. Покласти на змащене олією деко і готувати у духовці на середньому вогні до готовності.
Показати коментарі