Тунець пряного засолу
768
інгредієнти:
- Риба (тунець свіжий)
- Сіль (велика) 3 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Спеції 1 ч.л.
- Базилік свіжий (подрібнений) 1 ч.л.
Філе тунця вимити, нарізати на невеликі шматочки.
Скласти в скляну банку, посипати сіллю, базиліком, спеціями (гірчичні зерна, розмарин, лавровий лист, чебрець, фенхель, імбир, кмин, гвоздика, мускатний горіх, зерна коріандру), полити олією, перемішати і додати трохи кип'яченої води, закрити кришкою і поставити в холодильник.
Через добу риба готова.
праздничные новогодние рецепты приготовления блюд
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьКулинарные рецепты
Рецепты салатов из морковиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Праздничные блюда вкусные рецепты. Фото-рецепты украшения праздничных блюд.
Показати коментарі