Цвітна капуста, запечена з кремовим соусом із хріном
- Капуста цвітна 800 г
- Масло вершкове 30 г
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Молоко 0.5 скл.
- Вершки 0.5 скл.
- Мускатний горіх (мелений) 0.5 ч.л.
- Хрін (готовий) 4 ст.л.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Сир твердий 80 г
Цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити до напівготовності.
Розтопити вершкове масло.
Додати борошно, змішати.
Продовжуючи помішувати, поступово влити молоко і вершки, розмішати, щоб не було грудочок. Помішуючи, дати закипіти, готувати 3-4 хвилини.
Додати в соус хрін, мускатний горіх, посолити і поперчити за смаком.
Форму змастити маслом, викласти рівномірно цвітну капусту, залити зверху соусом і поставити в розігріту до 160-180 градусів духовку на 20 хвилин.
Дістати з духовки, посипати тертим сиром і поставити назад до розплавлення і зарум'янювання сиру.
Капуста готова.
Кулинарные блюда для худеющих - лучшие блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: торты без выпечки. Купить кондитерку.
Каллы из мастики мастер класс для начинающихкаллы из мастики