Цибулеві кільця
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Пиво (світле або газована вода) 0.5 л
- Борошно 1.5 скл.
- Олія соняшникова
- Сіль
- Перець
Цибулю ріжемо на кружечки товщиною 0,5-1 см, відокремлюємо їх один від одного.
Для кляру змішуємо борошно, спеції і пиво (або газовану воду) і збиваємо міксером на піну.
Вмочуємо кільця у кляр (краще кожне кільце вмочити окремо).
У сковороду налити олії, щоб доходила до середини цибулі. Коли нагріється - укладаємо в неї цибульні кільця у клярі.
Смажимо з двох боків до золотистої скоринки.
Обсмажені кільця складаємо на серветки, щоб не було зайвої олії.
Соус будь-який (кетчуп + майонез + гірчиця).
Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции
Рецепты пасхиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Французская кухня рецептыПитомник французских бульдогов
ЗдесьРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Готовим со вкусом - вкусные рецепты с фото на пасху. Мультиварка Philips.
Кульки оптомкульки
Праздничные салаты - праздничный салат на новый год. Мультиварки для выпечки.
Чанахи рецептРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки