Цибулеві горщики з грибами
- Червона цибуля 4 шт.
- Бальзамічний оцет 1 ст.л.
- Печериці свіжі 9 шт.
- Рис 80 г
- Вода гаряча (з додаванням приправи) 140 мл
- Сік із чверті лимона
- Рослинна олія
- Зелень петрушки
- Сіль, перець
Цибулини очистити, відрізати верхівки товщиною 2 см. Помістити цибулю на деко, скропити рослинною олією і оцтом, приправити сіллю і перцем, накрити фольгою і поставити в розігріту до 190°С духовку на 1 годину.
Приготувати начинку. Гриби вимити, залити 1/2 склянки гарячої води і залишити на 20 хв. Відкинути на друшлак (настій зберегти), потім дрібно нарізати.
Розігріти в сковороді трохи рослинної олії, покласти промитий рис і готувати, помішуючи, 2-3 хв. Додати гриби, 2 ст.л. грибного настою, 140 мл гарячої води, в якій попередньо розчинити свою улюблену приправу. Накрити і готувати 10 хв.
Зняти рис з вогню, приправити сіллю за смаком. Додати подрібнену петрушку і лимонний сік. Змішати.
З цибулини акуратно вийняти серцевину, залишивши краї товщиною 0,5 см.
Наповнити цибулини начинкою і повернути в духовку ще на 5 хв. Можна посипати цибулину зверху тертим сиром.
ЗдесьПраздничное агентство. Праздничная компания
Рецепты салатов с омлетомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Фруктовый салат рецепт с фото. Рецептов салатов с фото.
Салат морепродукты рецепт recepti.biz.ua
Салат мимоза из лосося www.recepti.biz.ua