Томати, фаршировані полентою
- Помідор 4 шт.
- Цибуля шалот 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Оливки чорні (без кісточок) 30 г
- Базилік (свіжий - гілочки) 3 шт.
- Полента 100 г
- Сир твердий (грюєр) 50 г
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Анчоуси (або анчоусна паста) 3 шт.
- Спеції
- Бульйон (овочевий або вода) 400 г
Помідори помити, обсушити, зрізати верхівку і обережно вийняти м'якоть.
На оливковій олії обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник.
Додати подрібнену м'якоть томатів і тушкувати на малому вогні, доки рідина не випарується.
Відварити в бульйоні поленту і додати до цибулі з часником, перемішати і через 3-4 хв зняти з вогню.
Подрібнені базилік, анчоуси і оливки додати до поленти і добре змішати.
Додати тертий сир.
Нафарширувати помідори.
Запекти в розігрітій до 180°C духовці 20 хв.
http://recepti.biz.ua найти рецепт приготовления Холодного Украинского борща
Рождественская выпечка рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Торт В Мультиварке Рецепты: торт кукла рецепт с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Закваска VIVO для йогурта - приготовление йогурта в термосе.
Кексы в магазине Rozetka - кокосовые кексы рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата мимоза с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Купить колбасу, цены - приготовление домашней мясной колбасы.
Украинская кухня рестораны КиевИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Филь американская кухня. Американская кухня доставка.