Томати фаршировані
- приготування:
- Верхівки 5 помідорів зрізати;
- серцевину видалити;
- нафарширувати сумішшю;
- Прикрасити зеленню;
Варіанти фаршу: № 1: з сиром. 100г сиру, сметани 50г, 4 тертого редису, сіль, перець змішати. № 2: з баклажанами. Баклажан спекти, очистити, віджати сік, подрібнити, з´єднати з 1 підсмаженою цибулиною і протертими томатами, посолити, тушкувати 20хв, в кінці додати 2 зубчики товченого часнику. № 3: з зеленню. Зелень дрібно нарубати, додати 2 зубчики товченого часнику, обсмажену в олії цибулину, сіль, перець. № 4: з оселедцем. Філе оселедця - 200г нарубати, змішати з дрібно нарізаним зеленою цибулею. № 5: з лососем. 2ст. л. відвареного рису, 1 яйце терте, 2 ст. л. майонезу, рубаний лосось-100г. змішати № 6: з грибами. Гриби-200г підсмажити з 1 цибулиною, додати 1 яйце терте, петрушку, сіль, перець, мускатний горіх. Зверху посипати сиром. Помістити в МХ. Піч.
Рецепт борщ с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты для пекарни: рецепт салата вкуснятина. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Торты без выпечки с желе и фруктамиТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Сделать йогурт в домашних условияхПроизводство йогуртов. Молоко, кефиры, йогурты, творожки и др
ТутВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
www.recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты