Террін "Рибний зі шпинатом"
- Філе риби (скумбрія, короп) 700 г
- Яйце 5 шт.
- Морква 4 шт.
- Сир (Чедер) 250 г
- Петрушка 1 пуч.
- Кінза 1 пуч.
- Шпинат свіжий 1 пуч.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 2 ст.л.
- Желатин (у гранулах) 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Борошно 2 ст.л.
- Масло вершкове
Відокремити рибу від кісток.
Рибу перемолоти на м'ясорубці. Додати у фарш вершки, 3 яйця, желатин, сіль, перець, 50 г тертого сиру і все добре перемішати.
Морквину, сир, що залишився, натерти на середній тертці. Нарізати кінзу і петрушку, додати 2 яйця, борошно і все добре перемішати.
Цибулю нарізати на кубики і обсмажити до золотистого кольору у вершковому маслі. Шпинат промити, віджати, нарізати і додати до цибулі. Тушкувати хвилин 5. Посолити, поперчити.
Форму застелити фольгою.
Із сирної маси викласти дно і боки майбутнього терріна.
Покласти половину рибного фаршу. Аккуратно прим'яти.
Викласти шпинат.
Викласти другу частину фаршу.
Террін закрити фольгою і защипати краї. Поставити в розігріту до 170 градусів духовку. На деко налити гарячої води. Запікати террін 60 хвилин.
Дістати з духовки. Дати охолонути хвилин 15-20 і зняти фольгу. Залишити хвилин на 20.
Акуратно перевернути террін на тарілку.
Консервация овощей видеоконсервация овощей
Салат каперс. Салат каперсы.
Кулинарные рецепты сайт тут
Карп рецепты приготовления с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте