Террін "Рибний зі шпинатом"

ЗАКУСКИ
689 Террін "Рибний зі шпинатом"
Фото - Террін
інгредієнти:
  • Філе риби (скумбрія, короп) 700 г
  • Яйце 5 шт.
  • Морква 4 шт.
  • Сир (Чедер) 250 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Кінза 1 пуч.
  • Шпинат свіжий 1 пуч.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вершки 2 ст.л.
  • Желатин (у гранулах) 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Борошно 2 ст.л.
  • Масло вершкове

Террін Відокремити рибу від кісток.

Террін Рибу перемолоти на м'ясорубці. Додати у фарш вершки, 3 яйця, желатин, сіль, перець, 50 г тертого сиру і все добре перемішати.

фото Террін Морквину, сир, що залишився, натерти на середній тертці. Нарізати кінзу і петрушку, додати 2 яйця, борошно і все добре перемішати.

Террін

Террін Цибулю нарізати на кубики і обсмажити до золотистого кольору у вершковому маслі. Шпинат промити, віджати, нарізати і додати до цибулі. Тушкувати хвилин 5. Посолити, поперчити.

Террін Форму застелити фольгою.

Террін Із сирної маси викласти дно і боки майбутнього терріна.

Террін Покласти половину рибного фаршу. Аккуратно прим'яти.

Террін Викласти шпинат.

Террін Викласти другу частину фаршу.

Террін Террін закрити фольгою і защипати краї. Поставити в розігріту до 170 градусів духовку. На деко налити гарячої води. Запікати террін 60 хвилин.

Террін Дістати з духовки. Дати охолонути хвилин 15-20 і зняти фольгу. Залишити хвилин на 20.

Террін Акуратно перевернути террін на тарілку.

Террін

Консервация овощей видеоконсервация овощей

Салат каперс. Салат каперсы.

Кулинарные рецепты сайт тут

Карп рецепты приготовления с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter