Свинячий рулет під солодким соусом

ЗАКУСКИ
692 Свинячий рулет під солодким соусом
Фото - Свинячий рулет під солодким соусом
інгредієнти:
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 150 мл
  • Часник 10 зуб.
  • Яблуко 450 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Розмарин
  • Фенхель
  • Фарш м’ясний 450 г
  • Свинина (філе) 1.5 кг
  • Крихта хлібна 30 г
  • Цукрова пудра 2 ст.л.

Цибулю, фенхель подрібнити, обсмажити на одній ложці олії, додати фарш, готувати до випаровування рідини. Додати хлібні крихти і нарізаний розмарин. Остудити.

Філе свинини розкласти шаром, викласти на нього фарш. Загорнути, із боків заколоти зубочистками, натерти рулет сіллю та оливковою олією. Духовку розігріти до 220 градусів, поставити туди рулет, зменшити вогонь, щоб духовка охолола до 190 градусів. Час випікання: на кожні 500 г - 25 хвилин, плюс щe 20 хв до загального часу.

Соус. 10 зубочків часнику дрібно нарізати, на кілька секунд укинути у розігріту олію (1 ч. ложка). Додати 2 ст. ложки цукрової пудри, 150 мл вина, гілочку розмарину. На повільному вогні випарити рідину на половину, додати очищені і нарізані часточками яблука. Накрити кришкою і тушкувати до м'якості. Потім вийняти розмарин, протерти соус через сито. Полити м'ясо соусом.

Салат святковий рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов

Салат с Курицей грибами и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепти блюд з мяса. Рецепты для пароварки, вкусно.

Купить майонез, цены - салати з майонезом. Салаты рецепты.

Кулинарно-домашние сайты. Кулинарный сайт allsweet.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter