Свинячий карбонат гарячого копчення

ЗАКУСКИ
821 Свинячий карбонат гарячого копчення
Фото - Свинячий карбонат гарячого копчення
інгредієнти:
  • Карбонат свинячий
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Цибуля ріпчаста
  • Лист лавровий

Свинячий карбонат гарячого копчення в «шарабану» інгредієнти

 

Карбонат свинини надрізати до кістки на порційні шматочки шириною 2,5-3 см. 

У середині надрізи і по всій поверхні посолити, додати мелений перець, лавровий лист і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. 

Обгорнути карбонат харчовою плівкою і дати постояти - просочитися не менше 1 години.

Приготувати опору (підставку) під «шарабанницю». Це може бути все що завгодно (цеглини, мангал, виїмка у грунті). Розвести вогонь під місцем установки шарабана.

На дно ящика укласти вільхові або осикові гілочки.

На грати покласти у 2-3 шари алюмінієвої фольги. На фольгу укласти підготовлений продукт. Щоб у процесі не витікав вниз сік - по всьому периметру сформувати із фольги бортик висотою 2,5-3 см.

Щільно закрити ящик кришкою і поставити на опори у вогонь.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свинячий карбонат гарячого копчення в «шарабану»Вогонь спочатку повинен бути досить сильний, щоб швидко розігріти ящик, включаючи його кришку. 

Через деякий час, з-під кришки стане пробиватися димок - процес пішов. Тест на жар: крапля води, що потрапила на кришку зверху, повинна шипіти і скакати по кришці, як на розігрітій прасці. 

Середній жар підтримується для м'яса 1-1,5 години, для риби 40 хвилин. 

 

фото Свинячий карбонат гарячого копчення в «шарабану»

 

Свинячий карбонат гарячого копчення в «шарабану» Перецчерний

 

 

 

 

Коли час вийшов, зняти ящик із вогню. Вийняти готовий продукт і подати до столу.

 

 

 

 

 

 

 

 

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

ореховый торт без муки рецепт

http://recepti.biz.ua рецепт торта из творога без выпечки жилейные

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter