Свиняче черевце, запечене із барбарисом та гірчицею

ЗАКУСКИ
705 Свиняче черевце, запечене із барбарисом та гірчицею
Фото - Свиняче черевце, запечене із барбарисом та гірчицею
інгредієнти:
  • Свинина (черевце із м'ясними прошарками) 1 кг
  • Барбарис 0.5 скл.
  • Гірчиця у зернах 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний, чилі

Черевце добре помити, посолити, поперчити, посипати зернами гірчиці і розподілити по черевцю барбарис. Згорнути черевце рулетом, зав'язати нитками і загорнути у фольгу. Запікати у духовці, розігрітій до 180°C близько години, потім розгорнути фольгу і запікати ще хвилин 30. Охолодити, зняти нитки, нарізати.

Кекси рецепти з фото в мультиваркеЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Торт кукла рецепт с фотоТорты и пирожные на заказ

Рыбные салаты постныеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

www.recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter