Свиняче черевце, запечене із барбарисом та гірчицею
710
інгредієнти:
- Свинина (черевце із м'ясними прошарками) 1 кг
- Барбарис 0.5 скл.
- Гірчиця у зернах 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний, чилі
Черевце добре помити, посолити, поперчити, посипати зернами гірчиці і розподілити по черевцю барбарис. Згорнути черевце рулетом, зав'язати нитками і загорнути у фольгу. Запікати у духовці, розігрітій до 180°C близько години, потім розгорнути фольгу і запікати ще хвилин 30. Охолодити, зняти нитки, нарізати.
Кекси рецепти з фото в мультиваркеЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Торт кукла рецепт с фотоТорты и пирожные на заказ
Рыбные салаты постныеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет
Показати коментарі