Свиняча нога, фарширована ніжним курячим паштетом

ЗАКУСКИ
686 Свиняча нога, фарширована ніжним курячим паштетом
Фото - Свиняча нога, фарширована ніжним курячим паштетом
інгредієнти:
  • Свинина (свиняча нога)
  • Філе куряче
  • Сало свіже
  • Спеції
  • Шпинат
  • Шафран
  • Томатна паста
  • Яйце куряче

Зі свинячої ноги вирізати велику кістку. Філе куряче збити у блендері і розділити на 3 частини: одну частину змішати зі шпинатом, іншу із томатом, у третю додати шафран або карі. У фарш додати спеції, змішати із яйцем. Тонко нарізати сало, кожен із 3-х видів фаршу загорнути, як у рулет, у сало. Ногу, бажано, на добу замаринувати у спеціях (як на шашлик). Потім всі рулетики викласти у свинячу ногу (замість видаленої кістки). Обв'язати ногу нитками, загорнути у фольгу і запікати у духовці близько 3-х годин. Готовність м'яса перевірити шашличною паличкою. Якщо нога готова, зняти фольгу і підрум'янити шкіру. При запіканні ногу укладати "швом" донизу. У деко підливати воду, щоб низ не підгорав. Охолодити повністю ногу, потім нарізати.

Рецепт пончиков творожныхСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты в пост. Простые рецепты блюд.

салаты с грибами и Курице

Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Готовим со вкусом - салат с языка рецепт.

салат мимоза рыба

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter