Свиняча нога, фарширована ніжним курячим паштетом
- Свинина (свиняча нога)
- Філе куряче
- Сало свіже
- Спеції
- Шпинат
- Шафран
- Томатна паста
- Яйце куряче
Зі свинячої ноги вирізати велику кістку. Філе куряче збити у блендері і розділити на 3 частини: одну частину змішати зі шпинатом, іншу із томатом, у третю додати шафран або карі. У фарш додати спеції, змішати із яйцем. Тонко нарізати сало, кожен із 3-х видів фаршу загорнути, як у рулет, у сало. Ногу, бажано, на добу замаринувати у спеціях (як на шашлик). Потім всі рулетики викласти у свинячу ногу (замість видаленої кістки). Обв'язати ногу нитками, загорнути у фольгу і запікати у духовці близько 3-х годин. Готовність м'яса перевірити шашличною паличкою. Якщо нога готова, зняти фольгу і підрум'янити шкіру. При запіканні ногу укладати "швом" донизу. У деко підливати воду, щоб низ не підгорав. Охолодити повністю ногу, потім нарізати.
Рецепт пончиков творожныхСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты в пост. Простые рецепты блюд.
Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом - салат с языка рецепт.