Свиняча корейка з карамелізованою цибулею
- Свинина (корейка) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Оцет (біле вино) 2 ст.л.
- Цукор 1.5 ст.л.
- Сіль
- Спеції
Зробити на м'ясі надрізи у вигляді сітки.
Посолити і посипати спеціями (чорний перець, білий перець, коріандр, гвоздика, кардамон).
Духовку розігріти до 200-210 градусів.
М'ясо покласти у форму і прикрити зверху фольгою. Випікати близько години, потім фольгу зняти і тримати м'ясо до готовності хвилин 40.
Карамель. Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на олії хвилин 10.
Додати оцет, готувати ще хвилин 5, додати цукор, добре перемішати і зняти з вогню.
Вийняти м'ясо з духовки, укласти зверху цибулю і поставити в духовку ще хвилин на 15-20.
Готове м'ясо разом з цибулею перекласти на тарілку, нарізати на шматочки і при потребі прикрасити.
Простые рецепты: рецепты рождественской выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
Рецепт имбирного напитка: рецепт приготовления салата мимоза. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Правильне харчування для пдлтквправильне харчування
Мультиварка Philips: арахисовое масло рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Салат з корейською морквою чпсамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Продажа сельхозсырья,цветы - новые рецепты салатов с фотографиями.
Рецепты индийской кухниКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки