Свиняча корейка з карамелізованою цибулею

ЗАКУСКИ
816 Свиняча корейка з карамелізованою цибулею
Фото - Свиняча корейка з карамелізованою цибулею
інгредієнти:
  • Свинина (корейка) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Оцет (біле вино) 2 ст.л.
  • Цукор 1.5 ст.л.
  • Сіль
  • Спеції

Свиняча корейка з карамелізований цибулею інгредієнти

Зробити на м'ясі надрізи у вигляді сітки.

Свиняча корейка з карамелізований цибулею Посолити і посипати спеціями (чорний перець, білий перець, коріандр, гвоздика, кардамон).

фото Свиняча корейка з карамелізований цибулею Духовку розігріти до 200-210 градусів.

М'ясо покласти у форму і прикрити зверху фольгою. Випікати близько години, потім фольгу зняти і тримати м'ясо до готовності хвилин 40.

Свиняча корейка з карамелізований цибулею Свинина Карамель. Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на олії хвилин 10.

Додати оцет, готувати ще хвилин 5, додати цукор, добре перемішати і зняти з вогню.

Свиняча корейка з карамелізований цибулею Лукрепчатий Вийняти м'ясо з духовки, укласти зверху цибулю і поставити в духовку ще хвилин на 15-20.

Свиняча корейка з карамелізований цибулею Оцет Готове м'ясо разом з цибулею перекласти на тарілку, нарізати на шматочки і при потребі прикрасити.

Свиняча корейка з карамелізований цибулею Цукор

Простые рецепты: рецепты рождественской выпечки. Рецепты здоровой выпечки.

Рецепт имбирного напитка: рецепт приготовления салата мимоза. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Правильне харчування для пдлтквправильне харчування

Мультиварка Philips: арахисовое масло рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Салат з корейською морквою чпсамиМясных, фруктовых и экзотических салатов

Продажа сельхозсырья,цветы - новые рецепты салатов с фотографиями.

Рецепты индийской кухниКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter