Свинство по-княжому
641
інгредієнти:
- Грудка
- Розмарин
- Часник
- Коріандр
- Сіль (велика)
- Перець чилі
Шкіру надрізати.
Траву і спеції змішати у ступці і натерти м'ясо із двох сторін, посолити.
Поставити у розігріту до 250°С духовку на перші 20-25 хвилин, а потім зменшити температуру до 190-200°С, приблизно 45-50 хвилин на кожний кілограм.
Рецепт салат охотничийПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
http://recepti.biz.ua особенности Украинской кухни в рестране шинок в Тюмени
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Показати коментарі